Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Kasia K Dorota :) helen :) Maja Baran kuba amandisz Kasia19881 Bejnarowicz (19794 niezalogowanych)
274 Posty
jan paweł
(secondo)
Stały Bywalec
baga napisał:
będzie śmieszne jak zajmą się tobą środowiska żydowskie bardzo skuteczne w ściganiu propagowania faszyzmu min Bandy UPA SS GALIZIEN które mordowały Polaków i Żydów w dodatku wziąłeś sobie prowokacyjnie nick Bandery na polskim forum , to miej odwagę napisać to samo na forum żydowskim , że ,,protestujesz przeciwko nagonce na UPA,, !!!!!Będzie jeszcze śmieszniej jak podpiszesz się tak na rosyjskim forum możesz tam ,protestować przeciwko nagonce na UPA,, masz odwagę to jazda na Majdan lub do Moskwy bronić faszystowskie UPA i zrewanżować się Rosjanom za głód na Ukrainie jedyna taka okazja !!!!

a po co mam chodzić po obcych forach?Dziewczyno powtarzam.Nigdzie nie krzewiłem faszyzmu.Po prostu taki nick sobie zrobiłem i tyle.A pierwszy mój wpis tu na tym forum dotyczył sentixa i jego faszystowskich wypowiedzi,które wyszczególniłem.A tu wszyscy rzucili się na mój nick-jakby to nick był winny waszych bluzgów...p.s.ściga się za to co się robi i mówi,a nie za nick...I jak coś to ty jesteś jedna z pierwszych w kolejce,za pomówienia o mordowaniu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Jednymi słowy
CHCECIE UTWORZYĆ NASTĘPNE
KALEKIE FORUM
GDZIE PANUJE TOTALNY ZAMORDYZM !!!
---
WIĘKSZOŚĆ Z WAS
TO PIĄTA KOLUMNA
Z TAMTYCH DWÓCH FOR .
Dokładnie od EWY i ELI ...
---
Zawiść konkurencji iż tu , jest taki ruch a tam CISZA GROBOWA ...!!! .
---
PRZYLEŹLIŚCIE TU I TYLKO MĄCICIE !!! .
---
Tam siedzicie ciszej niż WSZY a Tu
ŻĄDACIE TEGO SAMEGO CO TAM ...
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
patim napisał:

ukrainy nigdy nie bylo
co najwyzej okreslenie na kresy wschodnie jako u kraju
czyli na skraju Polski

to ciekawe
a nazwa "Polska" od czego się wzięła
bo na pewno było to coś, albo ktoś bardzo wyjątkowe
pewnie od Marka Polo
bo słyszałem, że to Wielki Człowiek był
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
274 Posty
jan paweł
(secondo)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
patim napisał:

ukrainy nigdy nie bylo
czyli na skraju Polski

to ciekawe
pewnie od Marka Polo

Ponoć od plemienia Polan
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
rosef napisał:
jasta102 napisał:
patim napisał:

ukrainy nigdy nie bylo
czyli na skraju Polski

to ciekawe
pewnie od Marka Polo

Ponoć od plemienia Polan

no a te Polanie to nie od Marka Polo?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
tylko winny się tłumaczy używasz świadomie nazwisko człowieka który mordował Polaków i Żydów Stefana Bandery cyt. ,,protestujesz przeciwko nagonce na UPA,, Napisz te protesty na żydowskim i rosyjskim forum i podpisz się Stefan Bandera.I wyjedź na Majdan tam protestować możesz się tam wykazać odwagą i bronić faszystowskie UPA przed ,, nagonką,,!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
baga napisał:... Napisz te protesty na żydowskim i rosyjskim forum i podpisz się Stefan Bandera.
DLACZEGO
Tak zajadle prowokujesz ?
---
Czyżbyś była polaczką rosyjskiego pochodzenia z żydowskimi korzeniami ?.
---
Uczepiłaś się tych żydów jak mucha gówna ...
i pieprzysz od rzeczy , dokładnie tak samo jak ten cały bandera .
---
Oboje jesteście siebie warci .
---
---
Ech
Pracy szukam ponieważ nudzę się niemożebnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
274 Posty
jan paweł
(secondo)
Stały Bywalec
baga napisał:
tylko winny się tłumaczy używasz świadomie nazwisko człowieka który mordował Polaków i Żydów Stefana Bandery cyt. ,,protestujesz przeciwko nagonce na UPA,, Napisz te protesty na żydowskim i rosyjskim forum i podpisz się Stefan Bandera.I wyjedź na Majdan tam protestować możesz się tam wykazać odwagą i bronić faszystowskie UPA przed ,, nagonką,,!

A ty dalej jak beton...Cytujesz wybiórczo wyrwane z kontekstu urywki...Nadajesz się do polityki.Ciekawe,czy zdążyłaś przeczytać ze zrozumieniem wszystkie moje wpisy przed ich usunięciem...Z resztą,co ja robię?Rozmawiam z betonem...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
wystarczy mi twój wpis ,,protestuję przeciwko nagonce na UPA,, nie pamiętasz co piszesz ???Używasz nazwiska Faszysty Stefana Bandery z UPA który mordował Polaków i Żydów i piszesz, że cytuję wybiórczo ?? Nie brnij głupkowato nie mnie się będziesz tłumaczył za propagowanie faszyzmu Bandery, UPA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
274 Posty
jan paweł
(secondo)
Stały Bywalec
baga napisał:
wystarczy mi twój wpis ,,protestuję przeciwko nagonce na UPA,, nie pamiętasz co piszesz ???Używasz nazwiska Faszysty Stefana Bandery z UPA który mordował Polaków i Żydów i piszesz, że cytuję wybiórczo ?? Nie brnij głupkowato nie mnie się będziesz tłumaczył za propagowanie faszyzmu Bandery, UPA

Tak wybiórczo-bo to zdanie miało dalszy ciąg i to w niejednym moim wpisie...Ujebaliście się tego nicka...Teraz mi napisz,że bronię senatora stokłosę,że naprawdę był niewinny...Jeszcze raz powtarzam....Beton.Taki solidny...mostowy...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok